Transport si retururi

Gabrini.ro (gabrini.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • Urgent Cargus, Livrare in 1-2 zile, 16,50 RONReceptia produselor


În momentul primirii produselor de la curier, aveti obligatia de a verifica atent integritatea coletului. In cazul in care constatati ca este deteriorat si / sau desigilat, existand suspiciunea de deteriorare si / sau lipsa produse din colet, aveti dreptul de a refuza primirea comenzii. Va rugam sa ne contactati fie la adresa de e-mail hello@gabrini.ro pentru a ne comunica acceptul sau refuzul dvs. In acest din urma caz, daca ati efectuat plata online vi se va returna contravaloarea produselor.  Raspunderea pentru afectarea conformitatii produselor pe durata transportului, precum si lipsa unuia sau a mai multor produse din colet, revine in totalitate transportatorului. Nu suntem raspunzatori pentru pagubele cauzate bunurilor in timpul transportului, decat in situatia in care ne informati despre existenta lor la momentul receptionarii produselor, iar curierul este cu dumneavoastra.
Pentru a fi returnate produsele trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
- sa fie returnate in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile livrate initial;
- sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, noi, nefolosite
Daca produsele nu respecta aceste cerinte ele nu pot fi returnate.

Nota: in cazul returnarii produselor, cumparatorul suporta si taxele de retur ( 16.5 lei )


Pentru retur va rugam sa trimiteti un email la hello@gabrini.ro urmand ca un operator sa raspunda solicitarii dvs si sa revina cu un raspuns.


Contravaloarea produselor returnate se transfera intr-un cont bancar pus la dispozitie de catre clienta care a comandat produsele. In cazul in care clienta nu are un cont bancar pe numele ei, poate sa ne transmita contul bancar al unei prietene/rude/cunostiinte sau al partenerului de viata. 

- Taxele de transport pentru orice schimb: transportul se va plati conform legilor in vigoare de catre client (16,5 lei)
- Produsul trebuie sa fie in starea sa initiala, sa nu fie folosit sau deteriorat in nici un fel 
- Produsul trebuie sa aiba cutia in starea primita, nedeteriorata sau lipita. Pentru transport veti proteja cutia cu alt ambalaj astfel incat cutia sa ramana in starea in care ati primit-o 
- In locul articolului achizitionat veti putea primi un alt produs de aceeasi valoare 
- In caz de retur total si nu de schimb produs, conform legilor in vigoare clientul trebuie sa ne trimita produsele pe cheltuiala proprie. In cazul in care optati pentru ca noi sa va ridicam produsele, din contravaloarea produselor, se va scadea costul transportului pentru ridicarea coletului (acelasi tarif ca si pentru livrare) 
- Pentru retur trimitem noi curierul, nu trimiteti produsele fara sa ne sunati in prealabil!

- Nu lucram cu Posta Romana, nu trimitem banii inapoi prin mandat postal sau prin curier
- Banii pentru retur se trimit inapoi doar in cont bancar in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea coletului . Va multumim pentru intelegere 


In conformitate cu prevederile Ordonantei nr. 130 / 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 10 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile, numai daca acesta este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) pentru a putea fi revandut ca produs nou.


Comenzile trimise pana la ora 14:00 se vor procesa in aceeasi zi, iar cele trimise dupa ora 14:00 se vor procesa in ziua urmatoare.

Comenzile trimise vineri, dupa ora 13:00 se vor procesa luni (saptamana urmatoare).